Accountantskantoor Erik Bardelmeijer

Industrieweg 85 - 7202 CA Zutphen
Tel.: (0575) 574 953
Post- en bezoekadres
Industrieweg 85
7202 CA Zutphen
Tel.: (0575) 574 953
KVK 08180360

Accountantskantoor
Erik Bardelmeijer

waar goede financiële dienstverlening en een persoonlijke benadering naadloos samen gaan.

Het draait bij ons om méér dan cijfers alleen. Jij als kleine of middelgrote ondernemer kan bij ons terecht voor een accurate verwerking van al jouw financiële gegevens. Wij geven jou ook advies op maat als het gaat om financiële en fiscale zaken.

Wij spannen ons in voor het inzichtelijk hebben en houden van de financiële situatie van jouw onderneming. Zodat jij als ondernemer weet waar jij aan toe bent en jij op deze manier verantwoorde keuzes kan maken in jouw bedrijfsvoering.

Kubus

Bij Kubus Zutphen draait het om jou

Het draait bij Kubus Zutphen om méér dan cijfers alleen. Het is onze persoonlijke missie om jou als ondernemer centraal te stellen in het administratieve proces. Iedere ondernemer is uniek en daar hoort een unieke aanpak bij. Wij geloven niet in kant-en-klare oplossingen of voor iedere klant hetzelfde doen. Wij geloven in elkaar beter leren kennen. Het verhaal achter jouw bedrijf. Vertel ons waarom jij doet wat jij doet als ondernemer en waar jij de stip op jouw horizon zet. Met deze waardevolle informatie kunnen wij jou voorzien van het beste administratieve advies. Zodat jij jouw business verder kunt laten groeien. Dit is het stapje extra die je van Kubus Zutphen kunt én mag verwachten!

Accountant

Wat heeft een accountant te bieden?

Vaak worden de termen boekhouder en accountant door elkaar gebruikt. Maar er zit hier echt een verschil in. Een accountant mag boekhouden, maar een boekhouder mag niet alle taken verrichten die een accountant wel mag uitvoeren. Wat is nu een accountant? Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, opmaakt of financiële administraties voert. Hierbij wordt er een samenstellingsverklaringen afgegeven. Naast het uitwerken van financiële administratie waarbij er wordt samengewerkt met Kubus Zutphen, adviseren wij ook over financiële en fiscale zaken. Ook voor financiële rapportages waarbij verantwoording over iets wordt afgelegd, bijvoorbeeld subsidieafrekeningen, omzetopgaven en, productieverantwoordingen kun je terecht bij Erik Bardelmeijer.

Bedrijfscoach

Inventariseren en monitoren

Een bedrijfscoach, wat doet hij eigenlijk? We monitoren en luisteren aandachtig naar je wensen, we inventariseren hoe jouw onderneming ervoor staat en op welk vlak we je het beste kunnen coachen. Samen gaan wij opzoek naar het ‘echte’ probleem. Het vroegtijdig signaleren van verbetermogelijkheden, daar helpen we je bij. Ook het efficiënt en effectief inrichten van processen en het maximaliseren van ondernemersdoelen op korte en lange termijn komen aan bod.
Om de onderneming en de processen succesvol in kaart te brengen kijken we naar het inkoop- en verkoopproces en luisteren we aandachtig wat de organisatie doet. Daarna gaan we de markt bekijken en een ondernemingsplan opstellen. lees verder..

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur

Adres
Industrieweg 85, 7202 CA Zutphen

Contact
info@erikbardelmeijer.nl
0575-574953